Ricciardónak össze kell kapnia magát, ha újra versenyezni akar a Forma-1-ben - F1VILÁG.HU

Ricciardónak össze kell kapnia magát, ha újra versenyezni akar a Forma-1-ben

HIRDETÉS
Össze kell kapnia magát Daniel Ricciardónak ahhoz, hogy 2024-ben újra a Forma-1-ben versenyezhessen – mondja David Coulthard.
Daniel Ricciardo, McLaren

Az ausztrál versenyző az elmúlt két évben a McLaren csapatánál versenyzett a királykategóriában, gyenge teljesítménye miatt azonban múlt nyáron felbontották szerződését, így idén nem lesz ott az F1-es mezőnyben.

Azóta kiderült, Ricciardo 2023-ban a Red Bull tartalékversenyzője lesz majd, a célja pedig az, hogy jövőre visszatérjen a száguldó cirkuszba. A nyolcszoros futamgyőztes nemrég maga beszélt arról, örül annak, hogy egy kicsit eltávolodhat a száguldó cirkusztól.

A korábbi Forma-1-es versenyző, David Coulthard most egy interjúban nyilatkozta azt, Ricciardónak fejben kell összekapnia magát, máskülönben nem lesz esélye a visszatérésre.

„Daniel nem ott van most, ahol tudjuk, hogy lehetne – egyszerűen nem úgy néz ki, mint a régi Daniel, szóval ez most számára arról szól, hogy újra felépítse magát” – fogalmazott a korábbi F1-es pilóta a BBC-nek. „Nagyszerű öröksége van a Red Bull-lal, és úgy távozott, hogy valami nagyot valósítson meg máshol – ez nem jött össze, szóval visszatért a családba.”

„Ha fejben vissza tud kerülni oda, ahol korábbi sikerei idején volt, akkor Danielnek lesz lehetősége a visszatérésre. De ha ez a lehetőség nem manifesztálódik, akkor feltehetően vége Forma-1-es pályafutásának.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!