Russell az „ijesztő baleset” után: Hálás vagyok a Halóért - F1VILÁG.HU

Russell az „ijesztő baleset” után: Hálás vagyok a Halóért

HIRDETÉS
George Russell, a Williams versenyzője elmondta, hálás azért, amiért a Halo ott van a mai Forma-1-es autókon – sokkal nagyobb biztonságban érzi magát így.
George Russell (GBR) Williams Racing FW43 leaves the pits.
Belgian Grand Prix, Saturday 29th August 2020. Spa-Francorchamps, Belgium.

Antonio Giovinazzi és George Russell keveredett óriási balesetbe a Forma-1-es Belga Nagydíjon, miután az Alfa Romeo pilótája elveszítette az irányítást autója felett, és a falnak ütközött, lerepülő kereke pedig eltalálta az érkező Williamst

Russell a balesetet követően elmondta, nagyon ijesztő volt az, ahogy Giovinazzi leszakadó kereke közeledett felé, előtte pedig gyorsan kellett döntenie arról, hogy melyik irányba húzza el a kormányt. 

„Ha jobbra mentem volna, az az lett volna, ahol Antonio autója volt, bal oldalon pedig erősen eltalált a kerék” – mondta Russell. 

„De el kell mondjam, hogy sokkal nagyobb biztonságban érzem magam az autóban a Halóval. Amikor láttam, hogy ez a masszív gumi közeledik felém… Őszintén szólva elég ijesztő.”

„Szóval nagyon hálás vagyok, hogy a Halo az autón van. Rendben vagyok, csak egy kicsit ideges. De néha ilyen a versenyzés.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!