Friss hírek

Sainznak végre egy sima időmérője volt

Carlos Sainz elégedett volt a mai kvalifikáció után, hiszen bejutott a Q3-ba, és az elmúlt versenyhétvégékhez képest ezúttal semmilyen nehézség vagy büntetés nem hátráltatta.

Sainz a hetedik helyet szerezte meg a német időmérőn, ezzel az eredménnyel pedig elégedett volt, hiszen úgy érzi, sikerült előrelépniük a legfőbb vetélytársaikhoz képest.

Nagyon jó érzés a hetedik helyen végezni, főleg azután, hogy pénteken szenvedtünk. Sikerült előrelépnünk a közvetlen riválisainkhoz képest. Sikerült jó köröket összeraknom és kihasználtuk a helyzetet. Tanultunk a brit hétvégén elkövetett hibáinkból, ami főleg annak tükrében fontos, hogy a Haas és az Alfa Romeo is előrelépett teljesítményben. Annak is örülök, hogy végre egy sima időmérőm volt, az elmúlt kvalifikációk nem sikerültek: Le Castellet-ben Norris gyorsabb volt, Spielbergben büntetés hátráltatott, Silverstone-ban rossz szárnybeállításokat használtunk.

Hirdetés
 

Ami az időjárást illeti, a spanyol versenyző szavaiból az volt kivehető, hogy ő inkább száraz versenyt szeretne, egészen prózai okból:

Bármi legyen is holnap, még korábban nem vezettem esőben a McLarent, így, ha esni fog, jó lenne gyorsan megértenem, hogyan viselkedik a kocsi a vízen”

Csapattársa Lando Norris már nem volt ennyire elégedett, az újonc brit, már a Q1-ben kiesett.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!