Sutil: Lesz mit tisztázni a Sauberrel - F1VILÁG.HU

Sutil: Lesz mit tisztázni a Sauberrel

HIRDETÉS

Meglepte a Sauber Forma-1-es csapatának mai bejelentése Adrian Sutilt, a hinwili alakulat jelenlegi versenyzőjét.


Meglepte a Sauber Forma-1-es csapatának mai bejelentése Adrian Sutilt, a hinwili alakulat jelenlegi versenyzőjét.

A svájci kiscsapat magyar idő szerint csütörtök éjszaka jelentette be, 2015-ben az idén még a GP2-ben vitézkedő Felipe Nasr lesz Marcus Ericsson csapattársa, így Esteban Gutiérreznek és Adrian Sutilnak is távoznia kell az alakulattól.

Sutil azonban nem adja ilyen könnyen a bőrét – a Brazil Nagydíj mai sajtótájékoztatóján azt mondta, bőven van mit megbeszélnie a Sauber vezetőségével.

„Az biztos, hogy lesz miről beszélnünk” – mondta kissé dühösen a német.

„Igen, valóban megerősítettek két versenyzőt, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ez a két versenyző fog vezetni náluk, vagy hogy a csapat elindul egyáltalán.”

„Szóval nem sok minden változott a múlt hétvége óta. Ez csak egy bejelentés, nekem pedig lesz miről beszélnem velük, hogy rendezzük a dolgokat.”

Miután a Sauber úgy döntött, nem tartja meg őt a következő évre, Sutil elismerte, bizonytalanná vált Forma-1-es jövője.

„Nem tudom. Majd meglátom, mi az, ami megvalósítható, és hogy mit akarok egyáltalán. Van még mit tisztázni, ennél többet nem igazán tudok most mondani.”

„Nem vagyok frusztrált, egyszerűen ez van. Évek óta a Forma-1-ben vagyok már, és ez azért egy kicsit más üzletág, mint az összes többi. Ez minden, amit mondhatok most, de a hétvégi versenyt már alig várom. Versenyezni fogok, ennyi az egész.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!