Szingapúrban debütál a Force India teljes csomagja - F1VILÁG.HU

Szingapúrban debütál a Force India teljes csomagja

HIRDETÉS

Az őszi Szingapúri Nagydíjon már minden tervezett fejlesztés felkerül a Force India B-specifikációjú versenyautójára.


Az őszi Szingapúri Nagydíjon már minden tervezett fejlesztés felkerül a Force India B-specifikációjú versenyautójára.

Andrew Green technikai igazgató azt mondja, az új autón – mely Silverstone-ban gurult pályára először – eddig még csak az újítások fele volt látható.

Habár a Magyar Nagydíjon voltak problémái a Force Indiának – Sergio Pérez autóján a jobb hátsó felfüggesztés, Nico Hülkenberg versenygépén pedig az első szárny adta meg magát –, Green optimistán várja a következő versenyeket.

„Az autó, amit eddig láthattak, csupán az első lépése egy fejlesztéssorozatnak, melyek a következő pár versenyen kerülnek fel az autóra” – mondta a szakember.

„Szingapúrban hozzuk csak ki belőle azt, ami benne van. Erre a versenyre tervezzük a teljes csomagot. Új első és hátsó szárny, padlólemez, diffúzor, szóval komoly dolgok vannak még érkezőben.”

„Úgy fogalmaznék, az autó egyelőre 50 százalékos, a következő versenyeken pedig lépésről-lépésre haladunk előre.”

Green elárulta, a fejlesztésekkel főleg az autó problémás egyensúlyát próbálják orvosolni, a későbbiekben pedig már a 2016-os idényre is elkezdenek gondot fordítani.

„Ha vannak olyan területek – márpedig lesznek –, amiket át tudunk menteni a jövő évre, akkor meg fogjuk tenni. Szóval egészen az év végéig fejlesztünk. A korábbi évekhez képest jóval több újítás debütál majd az autónkon.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!