Toro Rosso: Nehézségek és bizakodás - F1VILÁG.HU

Toro Rosso: Nehézségek és bizakodás

HIRDETÉS
A Brit Nagydíj pénteki napján uralkodó trükkös körülmények nem könnyítették meg a Toro Rosso pilótáinak a dolgát sem. Ennek ellenére bizakodóak a folytatást illetően.
NORTHAMPTON, ENGLAND - JULY 12: Alexander Albon of Thailand driving the (23) Scuderia Toro Rosso STR14 Honda on track during practice for the F1 Grand Prix of Great Britain at Silverstone on July 12, 2019 in Northampton, England. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-1ZX65X3XH2111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Két gyengébb hétvége után egy átlagosan nehéz pénteken vannak túl a Toro Rosso versenyzői. Alexander Albon, aki tavaly nyerni tudott ezen a pályán a Forma-2-ben, mindkét edzést az előkelő kilencedik pozícióban zárta.

„Úgy gondolom, ez egy jó nap volt számunkra. Sikerült megtalálnunk az egyensúlyproblémákra a megoldást, amik az elmúlt versenyeken akadályoztak minket. A hosszú és a rövidebb etapokon is egyaránt kiegyensúlyozott tempóra voltunk képesek. Vannak még dolgok, amik terén sokat kell fejlődnünk, ezeken fogunk dolgozni ma este. A cél egyértelműen a Q3 lesz holnap” – nyilatkozta a thai pilóta.

Daniil Kvyat délelőtt a 13. lett, a 2. szabadedzésen pedig a 11. helyre volt elegendő a leggyorsabb köre.

„A szabadedzés elején az aszfalt rendkívül poros volt, de körről-körre egyre jobban tisztult. Nem tudtam túl sok kört futni, meg kell még értenünk az autó viselkedését ahhoz, hogy a megfelelő irányba fejlődjünk. A középmezőny nagyon szoros, mint eddig mindig ebben az évben, de megpróbáljuk a legjobbat nyújtani, hogy beférjünk a legjobb tíz közé” – mondta az orosz versenyző.  

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!