Friss hírek

Toro Rosso: Nehézségek és bizakodás

A Brit Nagydíj pénteki napján uralkodó trükkös körülmények nem könnyítették meg a Toro Rosso pilótáinak a dolgát sem. Ennek ellenére bizakodóak a folytatást illetően.

Két gyengébb hétvége után egy átlagosan nehéz pénteken vannak túl a Toro Rosso versenyzői. Alexander Albon, aki tavaly nyerni tudott ezen a pályán a Forma-2-ben, mindkét edzést az előkelő kilencedik pozícióban zárta.

„Úgy gondolom, ez egy jó nap volt számunkra. Sikerült megtalálnunk az egyensúlyproblémákra a megoldást, amik az elmúlt versenyeken akadályoztak minket. A hosszú és a rövidebb etapokon is egyaránt kiegyensúlyozott tempóra voltunk képesek. Vannak még dolgok, amik terén sokat kell fejlődnünk, ezeken fogunk dolgozni ma este. A cél egyértelműen a Q3 lesz holnap” – nyilatkozta a thai pilóta.

Hirdetés
 

Daniil Kvyat délelőtt a 13. lett, a 2. szabadedzésen pedig a 11. helyre volt elegendő a leggyorsabb köre.

„A szabadedzés elején az aszfalt rendkívül poros volt, de körről-körre egyre jobban tisztult. Nem tudtam túl sok kört futni, meg kell még értenünk az autó viselkedését ahhoz, hogy a megfelelő irányba fejlődjünk. A középmezőny nagyon szoros, mint eddig mindig ebben az évben, de megpróbáljuk a legjobbat nyújtani, hogy beférjünk a legjobb tíz közé” – mondta az orosz versenyző.  

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!