Orosz Nagydíj

Trulli elégedett a szervokormánnyal

A vártnál kevesebb problémát okozott a régi szervokormány a Team Lotus veterán versenyzőjének, Jarno Trullinak.


A vártnál kevesebb problémát okozott a régi szervokormány a Team Lotus veterán versenyzőjének, Jarno Trullinak.

Ahogyan arról a napokban beszámoltunk, az olasz versenyző arra kényszerül Suzukában, hogy a korábban komoly nehézségeket okozó rendszert használja, miután az új változat nem bírná a japán versenypálya által nyújtott terheléseket.

Trulli a Japán Nagydíj pénteki edzésnapját követően elárulta, a szervóval elégedett, a technikai problémák miatt azonban kissé bosszús.

„Reakció tekintetében sokkal következetesebbnek tűnik most a szervo. Viszont egy kicsit még hiányzik az érzés. Ezt a rendszert használtam Spában is, egy kicsit tovább lett fejlesztve. Még nem optimális, de jobb, mint a legrégebbi” – fogalmazott a Team Lotus versenyzője az Autosportnak nyilatkozva.

„A délelőtti edzésen két változatot is kipróbáltunk [a Spában használt, valamint a Magyar Nagydíj előtti verziót]. Utána váltóhiba hátráltatott, majd délután a generátorral akadtak gondok, szóval nem sokat tudtam dolgozni.”

„Az eredménylista alján vagyok, mert nem használtam új gumikat, és nem is igazán sikerül teljesíteni a tervezett programot.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS