Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Új autóval érkezne az első tesztre a Hispania

A Hispania alakulata bízik abban, hogy már új autójával kezdheti meg az első kollektív tesztet jövő februárban, miután az elmúlt két szezonnak úgy kellett nekivágnia, hogy egyetlen kilométert sem futott új autójával.


A Hispania alakulata bízik abban, hogy már új autójával kezdheti meg az első kollektív tesztet jövő februárban, miután az elmúlt két szezonnak úgy kellett nekivágnia, hogy egyetlen kilométert sem futott új autójával.

A spanyol alakulat immáron harmadik szezonját fogja megkezdeni jövőre a Forma-1-ben, ám az elmúlt két évben egy kissé elcsúszott új autója fejlesztésével, és a szezon előtti teszteket korábbi autója egy továbbfejlesztett változatával teljesítetett.

Saul Ruiz, a HRT egyik vezetője azonban az újságíróknak elmondta Abu Dhabiban, hogy most minden erejükkel azon lesznek, hogy már az első kollektív tesztre új autójukkal érkezhessenek meg.

A szakember továbbá azt is elmondta, hogy a jövő évtől mindenki egy tető alatt lesz a gyárban Valenciában, bár a tervezőiroda továbbra is Münchenben marad.

„A politikánk az, hogy csak az utolsó pillanatban jelentjük be a dolgokat, mikor azok szinte már készen vannak vagy megtörténtek, és lassan eljön az a pont, mikor egyesek észreveszik, hogy van egy főhadiszállásunk Valenciában, így azt be kell jelentenünk” – mondta Ruiz.

„A verseny- és tesztcsapat valamint szinte minden háttériroda egy tető alá kerül a gyönyörű valenciai főhadiszálláson. A technikai iroda egy más dolog, azt Münchenben tartjuk, ahol az új autó tervezés és fejlesztés alatt áll már augusztus vége óta.”

„Továbbá a tavalyi évvel ellentétben, bízunk abban, hogy nem csak az első versenyt, hanem már az első tesztet is az új autóval kezdhetjük meg.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!