Friss hírek

Verstappen: A rádióprobléma nem nehezítette a győzelmet

Max Verstappen rádióproblémával küzdött a Francia Nagydíj versenyén, vagyis a csapat egyáltalán nem értette, amit üzenni próbált nekik – ez végül nem akadályozta a győzelmét.

A verseny második felében jelentkezett a rádióprobléma Verstappennél, és habár a csapat próbálta őt tanácsokkal ellátni, hogy hogyan tudna javítani rajta, ez végül nem sikerült. 

A csapat üzenetei eljutottak Verstappenhez, így az egyirányú kommunikációval nem volt gond – így ki tudták őt hívni a győzelmet jelentő második kerékcserére is. 

A technikai probléma tehát nem hátráltatta őket, és Verstappen a futam után elmondta, a kétkiállásos taktikát sem kellett túlzottan átbeszélniük. 

„Ha nem értettem volna egyet vele, ugyan beszélhettem volna, de egyáltalán nem értették volna” – mondta a holland. 

„Nem tudom, mi volt a probléma. Szó szerint a szám mellett volt, megpróbáltam változtatni rajta, de mindig ugyanabban a pozícióban volt, mint a korábbi versenyeken. Szóvak nem tudom, mi történt.”

A kérdésre, a probléma nehezítette-e számára a verseny végét, a holland így felelt: „Nem. Csak nem tudtam válaszolni nekik. De ők el tudtak látni minden információval és ez a legfontosabb dolog – mert a kiállásokat megcsináltuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!