Friss hírek

Verstappen elárulta, mi volt győzelmének titka

HOCKENHEIM, GERMANY - JULY 28: Race winner Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing celebrates with his team after the F1 Grand Prix of Germany at Hockenheimring on July 28, 2019 in Hockenheim, Germany. (Photo by Charles Coates/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-213B1NS692511 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Max Verstappen, a Red Bull versenyzője sem úszta meg hiba nélkül a Német Nagydíjat, azonban a megforgásával együtt is képes volt bezsebelni a győzelmet.

Kaotikus körülmények uralkodtak a Német Nagydíjon Hockenheimben, és jó néhány élcsapat-pilóta is a falban végezte, köztük Charles Leclerc, Valtteri Bottas, de Lewis Hamilton is többször hibázott a futam során.

Verstappen azonban bírta a strapát, és végül bezsebelte a hockenheimi győzelmet.

„Nagyon trükkös volt a helyzet a pályán” – mondta Verstappen.

„Koncentráltnak kellett maradnunk, nem engedhettük meg magunknak, hogy hibázzunk. Most, a verseny után elmondhatom, hogy azt a 360 fokos megpörgést a közönségnek csináltam” – viccelődött a holland a hibájával kapcsolatban. „Nagyon trükkös volt, a közepes keverékeknek alacsony volt a tapadásuk. De ha elöl vagy, jobban tudsz spórolni a gumikkal, és alapvetően minden kontroll alatt volt.”

Verstappen elárulta, nagyon fontos volt a kommunikáció a csapat és közte, és úgy gondolja, ez adta meg az alapot ahhoz, hogy megnyerhesse a mai versenyt.

A csapat és a köztem lévő kommunikáció létfontosságú volt ma, és úgy gondolom, helyes döntéseket hoztunk. Ez adott lehetőséget a győzelemre.

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek