Verstappen elárulta, mi volt győzelmének titka - F1VILÁG.HU

Verstappen elárulta, mi volt győzelmének titka

Max Verstappen, a Red Bull versenyzője sem úszta meg hiba nélkül a Német Nagydíjat, azonban a megforgásával együtt is képes volt bezsebelni a győzelmet.

Kaotikus körülmények uralkodtak a Német Nagydíjon Hockenheimben, és jó néhány élcsapat-pilóta is a falban végezte, köztük Charles Leclerc, Valtteri Bottas, de Lewis Hamilton is többször hibázott a futam során.

Verstappen azonban bírta a strapát, és végül bezsebelte a hockenheimi győzelmet.

„Nagyon trükkös volt a helyzet a pályán” – mondta Verstappen.

„Koncentráltnak kellett maradnunk, nem engedhettük meg magunknak, hogy hibázzunk. Most, a verseny után elmondhatom, hogy azt a 360 fokos megpörgést a közönségnek csináltam” – viccelődött a holland a hibájával kapcsolatban. „Nagyon trükkös volt, a közepes keverékeknek alacsony volt a tapadásuk. De ha elöl vagy, jobban tudsz spórolni a gumikkal, és alapvetően minden kontroll alatt volt.”

Verstappen elárulta, nagyon fontos volt a kommunikáció a csapat és közte, és úgy gondolja, ez adta meg az alapot ahhoz, hogy megnyerhesse a mai versenyt.

A csapat és a köztem lévő kommunikáció létfontosságú volt ma, és úgy gondolom, helyes döntéseket hoztunk. Ez adott lehetőséget a győzelemre.

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!