Friss hírek

Verstappen és a Red Bull erős, de délután rossz irányba indultak el

Max Verstappen 4 pontos előnnyel érkezett az Azeri Nagydíjra, és egyelőre úgy tűnik, hogy a Red Bull csillaga magabiztosan maga mögött tudja tartani legnagyobb riválisát, a Mercedesszel pénteken Bakuban csak küszködő Lewis Hamiltont.

Verstappen a pénteki első szabadedzést megnyerte (1:43.184-es idővel), míg az FP2-t a második helyen zárta (1:42.216), szűk egy tizeddel maradva el csapattársától, Sergio Pereztől. A holland komolyan elléphet Hamiltontól, ha a hétvége további része is a pénteki koreográfia szerint alakul.

„A teljesítmény szempontjából nagyszerű rajtot vettünk itt Bakuban. Eléggé szeles volt az idő, ami egyikőnk számára sem volt könnyű, viszont kétségkívül érdekesebbé tette a dolgokat” – nyilatkozta Verstappen.

„Az FP1-ben az autót meglehetősen jónak éreztem, kényelmes volt vezetni, aztán az FP2-re végeztünk néhány változtatást, hogy meglássuk, javulhatunk-e tőlük.”

„Ez nem sikerült, szóval este még lesz mit átnéznünk, és átgondolnunk, hogy az időmérésen milyen irányba induljunk el. Eddig csapatként elég erősek vagyunk, boldog is vagyok vele, de meglátjuk, mire megyünk szombaton” – összegzett optimistán Verstappen, aki a pénteki két szabadedzésen 42 kört teljesített.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Verstappen és a Red Bull erős, de délután rossz irányba indultak el
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre
Norris idén is le tudta nyűgözni a McLaren főnökét

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!