Friss hírek

Verstappen: Meg kell szereznünk a Bakuban elvesztett 25 pontot

Max Verstappen, a Red Bull versenyzője egyelőre óvatosan nyilatkozott a vasárnapi versennyel kapcsolatban, de céljukat egyértelműen megfogalmazta: meg kell szerezniük a Bakuban elveszített 25 pontot.

Verstappen a második és a harmadik szabadedzés után az időmérő edzést is megnyerte, ezzel idei 2. pole pozícióját szerezte meg. A holland 2,5 tizedmásodperccel előzte meg a címvédő Lewis Hamiltont és a Mercedest. 

„Eddig ez egy pozitív hétvége volt egy olyan pályán, amely eddig nem volt a legjobb számunkra, de tudtam, hogy jobb lesz, mint utoljára, két éve” – mondta a Red Bull versenyzője a kvalifikációt követően. 

Hirdetés
 

Verstappen az esélyekkel kapcsolatban csak annyit mondott, a szabadedzések alapján versenytempójuk ígéretesnek tűnik, és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a Mercedesek előtt maradjanak a futamon is. 

„Ma még nem szereztünk pontokat, de nagyszerű napunk volt, ám holnap be kell fejeznünk a munkát és 25 pontot kell szereznünk, amit Bakuban a gumiprobléma miatt elveszítettünk” – mondta a Red Bull-pilóta.

„Az autó a második szabadedzésen, versenytempónál rendben volt, szóval várom már a futamot.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!