Verstappen: Készen állunk a szezonkezdetre! - F1VILÁG.HU

Verstappen: Készen állunk a szezonkezdetre!

HIRDETÉS
Max Verstappen, a Red Bull versenyzője a második helyen végzett az F1-es barcelonai tesztsorozat zárónapján – a holland pilóta úgy érzi, megfelelően felkészültek a szezonra.
CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA, SPAIN - FEBRUARY 26: Max Verstappen, Red Bull Racing during the Barcelona February testing II at Circuit de Barcelona-Catalunya on February 26, 2020 in Circuit de Barcelona-Catalunya, Spain. (Photo by Mark Sutton / LAT Images)

Verstappen az utolsó tesztnapon délután kapott lehetőséget, hogy körözzön az RB16-os versenygéppel, míg délelőtt csapattársa, Alex Albon ült az autóban. A Red Bull csapatának azonban kora délután a felfüggesztésen kellett dolgoznia, ezért Verstappen csak 90 perc elteltével tudott pályára gurulni. 

Ennek ellenére a holland elégedett a 6 tesztnappal, szerinte sikeresen végeztek a tesztprogramukkal. 

„Ebben a hat napban alapvetően mindent kipróbáltunk, amit akartunk, és amit teszteltük, amit akartunk. Ezért úgy érzem, készen állok az ausztráliai szezonkezdetre” – nyilatkozta. 

„Nagyon szórakoztató volt ilyen körülmények között vezetni, eddig minden jól ment. Összességében nem panaszkodhatom, de ez nem jelenti azt, hogy véget érhet a kemény munka – mindig van min fejleszteni. Egy autó sem tökéletes, különösen a szezonnak ezen fázisában, szóval nyomni fogjuk, hogy fejlődjünk.”

„Volt néhány problémánk, nekem is és Alexnek is, de nem aggódom, és inkább a teszten akarom megtalálni az autó határait, mint az első versenyen” – folytatta. 

„A Mercedes is nagyon gyorsnak tűnik, ahogy vártuk, de nem igazán figyelem őket, mert senki nem tudja, hogy pontosan mit csinálnak – jobb, ha magunkra fókuszálunk. Összességében úgy gondolom, a tempó jó, pozitív kezdet volt, és remélem, hogy ez elég lesz ahhoz, hogy versenyképesek legyünk Melbourne-ben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Verstappen: Készen állunk a szezonkezdetre!
Sainz: A média túlhájpolta a fejlesztéseinket
Feltartás miatt elvették Piastri második rajthelyét
Hamiltonék elszúrták a beállításokat az időmérő előtt

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!