Friss hírek

Verstappen: Kezdek belefáradni a műszaki hibákba…

Újabb motorhiba hátráltatta a Red Bull ifjú versenyzőjét, Max Verstappent a Toszkán Nagydíjon. A holland ezúttal sem ért célba, hátránya 80 pontra nőtt a tabellán élen álló Lewis Hamiltonhoz képest. Verstappen azt mondja, kezd belefáradni a technikai problémákba.

A fiatal pilóta már az évadnyitó Osztrák Nagydíjon is műszaki hiba miatt esett ki, az Olasz Nagydíjon, valamint a múlt hétvégi Toszkán Nagydíjon pedig ugyanazon motorhiba miatt nem tudott pontot szerezni.

Verstappen a vasárnapi, mugellói versenyt követően természetesen nagyon frusztráltan nyilatkozott, hiszen már a rajt előtt problémája volt autójának erőforrásával.

Bár a holland rajtja jól sikerült, szinte azonnal visszalassult, végül pedig belekeveredett egy balesetbe, és a sóderágyban végezte.

„Úgy tűnik, hogy ugyanaz volt a probléma, mint legutóbb, Monzában” – mondta a holland a Ziggo Sport televíziónak.

„A rajtom jó volt, de amikor padlóig nyomtam a gázt, ugyanaz a probléma merült fel. Már a rajtrácsra vezető körön éreztem…”

Arra a felvetésre, hogy versenyének végét végül is egy baleset okozta, Verstappen kifejtette: „Ezt kapod, ha ilyen helyzetbe kerülsz. Amúgy is kiestem volna…”

Bár Verstappen nyíltan nem kritizálta a Red Bull motorpartnerét, a Hondát, de azt mondja, valamin változtatni kell.

„Nem normális, hogy egyhuzamban két futamon megtörténik. Kezdek belefáradni…” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!