Verstappen megszorongatná a Mercedeseket vasárnap - F1VILÁG.HU

Verstappen megszorongatná a Mercedeseket vasárnap

HIRDETÉS
Max Verstappen „hozta a kötelezőt” az F1-es Spanyol Nagydíj időmérőjén, és a Mercedesek mögött, a 3. rajtkockából várhatja a rajtot a vasárnapi versenyen.
BARCELONA, SPAIN - AUGUST 14: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB16 on track during practice for the F1 Grand Prix of Spain at Circuit de Barcelona-Catalunya on August 14, 2020 in Barcelona, Spain. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Verstappen a Mercedesek mögött a 3. rajthelyet szerezte meg a Spanyol Nagydíj időmérő edzésén: a holland pilóta a Red Bull vasárnapi versenytempójában bízik, és reméli, hogy megszorongathatják ellenfeleiket. 

A Red Bull ezúttal nem próbálkozott eltérő stratégiával az időmérőn, így Verstappen – hasonlóan az élmezőny többi tagjához – a lágy keverékű gumikkal rajtol majd a vasárnapi versenyen. 

A holland hátránya 7 tizedmásodperc volt az időmérőn Hamiltonhoz képest, így nem volt esélye arra, hogy veszélyt jelentsen a Mercedesekre. 

„Jelen pillanatban ez a maximum, amit elérhettünk” – mondta Verstappen a Spanyol Nagydíj időmérőjét követően. „Csak remélem, hogy a versenyen egy kicsit közelebb lehetünk. A hosszú etapokon nem tűnt olyan rossznak a helyzet.”

„Egész hétvégén harmadikak voltunk, szóval elégedett vagyok ezzel. Jól éreztem magam az autóban, remélhetőleg tudunk egy kis nyomást gyakorolni rájuk” – folytatta a holland.

„Tudom, hogy nagyon nehéz itt előzni, de mindent bele fogunk adni, amit csak tudunk, hogy közel legyünk hozzájuk és megnehezítsük a dolgukat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!