Verstappen: Micsoda kib****** idióta!

Fotó: Red Bull Racing
AUSTIN, TX - OCTOBER 21: Second placed Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing talks in the press conference after the United States Formula One Grand Prix at Circuit of The Americas on October 21, 2018 in Austin, United States. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1X99A4WFS1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Max Verstappen, a Red Bull versenyzője a győzelmét veszítette el, miután a lekörözött Esteban Oconnal ütközött a Brazil Nagydíj vasárnapi versenyén.

Verstappen remek felzárkózás után vezette a Brazil Nagydíjat, amikor a 43. körben lekörözte Esteban Ocont – a Force India versenyzője azonban nem hagyta magát, és összeütköztek, mindketten megpördültek, Verstappen pedig elveszítette első helyét.

„Micsoda kib****** idióta!” – kiabálta csapatrádión a holland.

A futam végéig nem sikerült utolérnie a vezető Lewis Hamiltont, így a hollandnak a 2. hellyel kellett beérnie, de egyáltalán nem tudott örülni ennek. A Red Bull versenyzője a pezsgőzésen sem vett részt.

A futam végén Verstappen versenymérnöke ennyit mondott csapatrádión versenyzőjének: „Nem tudom, mit mondhatnék, Max.”

„Én tudom, mit mondhatnék. Remélem, hogy nem fogom megtalálni őt a paddockban, mert akkor ***********” – jött a válasz tőle.

A mérlegelés alatt viszont találkozott Oconnal, akivel azonnal lökdösődni kezdett.

A futam utáni interjúban Verstappen nem fejtette ki részletesen a történteket: „Mindent jól csinálsz, aztán jön egy idióta, aki le van körözve, és kiüt” – fogta rövidre a holland.

„Az autó brilliánsan működött ma. A csapat remek stratégiát alkalmazott” – mondta.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!