Verstappen nem érti, miért ment neki Hamilton, mindkettejüket beidézték - F1VILÁG.HU

Verstappen nem érti, miért ment neki Hamilton, mindkettejüket beidézték

HIRDETÉS
A szezon legdrámaibb versenyét hozta vasárnap a Forma-1-es Szaúd-arábiai Nagydíj, mely Lewis Hamilton és Max Verstappen végletekig kiélezett csatájáról marad emlékezetes.

A futamot végül Hamilton nyerte meg Verstappen előtt, így a két bajnokaspiráns egyenlő pontszámmal érkezhet meg a jövő hétvégi abu dhabi szezonzáróra.

Verstappen a versenyt követő interjúban meglehetősen szűkszavú volt, ám azt mondja, „nem feltétlenül ért egyet” mindennel, ami a futamon történt.

„Elég eseménydús verseny volt!” – mondta közvetlenül a leintés után a holland versenyző. „Rengeteg minden történt, és nem feltétlenül értek egyet mindennel, de ez van.”

„Legalább a pályán megpróbáltam mindent beleadni, nem vagyok biztos abban, hogy a gumik kibírták volna az etap végéig. A végén hiányzott már némi gumi, de még így is meglett a 2. hely.”

A verseny egy pontján Verstappen el akarta engedni maga mellett Hamiltont a csapat utasítására, a címvédő azonban nem előzte meg őt, a két versenyző pedig összeütközött. A verseny legvitatottabb incidensével kapcsolatban Verstappen azt mondja, nem teljesen érti, mi is történt ott.

„Lelassítottam. El akartam engedni, a jobb oldalon voltam, ő viszont nem akart megelőzni, és összeütköztünk. Nem igazán értem, mi történt.”

A holland versenyzőt a futam után beidézték a versenybírók az ütközéssel kapcsolatban, akárcsak Hamiltont.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Verstappen nem érti, miért ment neki Hamilton, mindkettejüket beidézték
Lawson-parádé Austinban: A mezőny végéről indulva szerzett pontokat a visszatérő tehetség
Piastri elismerte, szenvedős volt számára az austini hétvége
A felháborodott Wolff szerint a Red Bull hazudik az FIA-nak
Sainzot igencsak motiválja a Ferrari kiváló formája

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!