Friss hírek

Verstappen: Remélem, az időjárás közbelép vasárnap

Max Verstappen, a Red Bull versenyzője bízik benne, hogy az időjárás nekik kedvez majd az F1-es Belga Nagydíj vasárnapi versenyén, és az eső segít majd abban, hogy szórakoztató versenyt láthassanak a nézők.

Verstappen a hétvége kezdetén még úgy nyilatkozott, nem biztos, hogy csúcsformában lesznek a hétvégén, ugyanis autójuknak nem fekszik a spái aszfaltcsík. 

Ennek ellenére eddig kellemesen csalódott a holland, és az időmérőn a Mercedesek mögött a 3. rajtpozíciót szerezte meg – Verstappen ráadásul csupán 15 ezredmásodperccel maradt el Bottas 2. pozíciót érő idejétől

„Ez egy pozitív hétvége volt eddig – idejöttünk, és azt gondoltuk, trükkös lesz a helyzetünk” – mondta Verstappen az időmérőt követően. „Erős volt az utolsó körünk, és így harmadikak lettünk, ennyire közel Valtterihez – habár fél másodperccel így is lemaradtunk Lewistól.”

„Örülök a mai napnak, sok lehetőség áll előttünk holnap” – folytatta. 

A holland abban bízik, hogy megérkezik az eső a versenyre, amire bizony van is esély – ez viszont a kezükre játszhat, és így lehet esélyük a Mercedesek ellen. 

„Ha megnézzük Lewishoz képest a köridőnket, akkor nem hiszem, hogy a versenyen felvehetjük velük a harcot, de remélem, hogy az időjárás közbelép, és még szórakoztatóbbá teszi a futamot.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!