Verstappent figyelmeztették: Hamilton idén „meg akarja semmisíteni őt” - F1VILÁG.HU

Verstappent figyelmeztették: Hamilton idén „meg akarja semmisíteni őt”

HIRDETÉS
Szeretne revansot venni a tavalyi Abu Dhabi Nagydíjon történtek miatt a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton – ezt mondja a korábbi Forma-1-es versenyző, Anthony Davidson, aki szerint a brit „meg akarja semmisíteni” Max Verstappent az előttünk álló idényben.

Hamilton tavaly drámai körülmények között maradt alul a hollanddal szemben: az Abu Dhabi Nagydíjon egészen az utolsó körig ő állt az élen, Verstappen azonban a versenyirányítás vitatott döntései után friss gumikkal megelőzte őt a pályán, és megnyerte a világbajnoki címet.

A Mercedes idei autójának bemutatása után Hamilton újságíróknak, köztük az F1Világ.hu munkatársainak nyilatkozva azt mondta: „Ha azt gondoljátok, hogy amit az év végén láttatok tőlem, az volt maximum, várjátok ki az idei évet!”

A Sky Sports F1 televízió szakértőjeként, illetve a Mercedes szimulátorversenyzőjeként tevékenykedő Anthony Davidson szerint Verstappennek idén nagyon vigyáznia kell Hamiltonnal.

„Amikor Lewis Hamilton egy ilyen mondattal áll elő, arra érdemes odafigyelni” – mondta a brit. „Fel van tüzelve, hogy megnyerje ezt, és szerintem nagyon nehéz lesz legyőzni őt. Minden bizonnyal bivalyerős mentalitással vág neki ennek a szezonnak.”

„Semmi mást nem akar Lewis az idei szezontól, minthogy megsemmisítse Maxot. Kifosztottnak érzi magát amiatt, ami tavaly, Abu Dhabiban történt, egy domináns autóval akar pályára gurulni, és meggyőződésem, hogy látni sem akarja Maxot a pályán! Faképnél akarja hagyni őt, és meg akarja nyerni nyolcadik világbajnoki címét.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Verstappent figyelmeztették: Hamilton idén „meg akarja semmisíteni őt”
Úgy néz ki, Tsunoda év végén tesztelhet a Red Bull-lal
Verstappen visszautasítja a kritikákat: Ez a Forma-1, nem óvoda!
Piastri: Lesznek kérdései a McLarennek az FIA felé a hétvégi döntések kapcsán
Ferrari: Az austini siker nem jelenti azt, hogy Mexikóban is gyorsak leszünk!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!