Orosz Nagydíj

Vettel elkápráztatná a japán szurkolókat

Izgalmas versennyel kápráztatná el a japán rajongókat a Red Bull Racing világbajnok versenyzője, Sebastian Vettel.


Izgalmas versennyel kápráztatná el a japán rajongókat a Red Bull Racing világbajnok versenyzője, Sebastian Vettel.

A német pilóta a csapat hivatalos weboldalának nyilatkozva elárulta, nagyon kedveli a suzukai pályát, ráadásul a Red Bull autóinak is fekszik a japán aszfaltcsík, így minden adott ahhoz, hogy jól szerepeljenek hétvégén.

„Suzuka egyike a kedvenc pályáimnak; nem is építhették volna meg jobban” – mondta a címvédő.

„Az első szektor a Degner kanyarig a leglátványosabb és a leginkább kihívást jelentő kanyar az egész szezon során. A 130R legendásnak mondható, igazán élvezetes átmenni ezen a baloson. Nem én vagyok az egyetlen, aki kedveli ezt a pályát, hanem az autónknak is vagyon fekszik.”

Vettel hozzátette, nagyon tiszteli a japánokat, és reméli, hogy egy nagyszerű hétvégével néhány nap erejéig feledtetni tudják velük az év eleji katasztrófát.

„A Japán szurkolók különlegesek. Nem is tudom elképzelni azt, amin ők az elmúlt időben keresztülmentek: nagy hatással van rám az ő drukkolásuk. Elképesztően türelmesek, mindig udvariasak és barátságosak, a kitartásuk pedig lenyűgöző. Remélem, egy jó show-t tudunk nyújtani nekik a hétvégén.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS