Friss hírek

Vettel: Félreértés történt Räikkönennel

Sebastian Vettel, az Aston Martin versenyzője nem neheztel Kimi Räikkönenre az F1-es Osztrák Nagydíj utolsó körében történt ütközésük miatt.

Vettel az Osztrák Nagydíj utolsó körében támadta Räikkönent, ám a manővernek ütközés lett a vége, és végül mindketten a kavicságyban kötöttek ki. Végül a finnt a 16., Vettelt pedig a 17. helyre sorolták a futam befejezésekor. 

Az Aston Martin pilótája elmondta, még vissza kell néznie, hogy pontosan mi történt, ám úgy érzi, övé volt a pozíció – ennek ellenére nem kritizálta Räikkönent. 

„Nem tudom, mi történt, ez biztosan egy félreértés volt Kimivel. Biztos vagyok benne, hogy egyikünk részéről sem volt szándékos” – mondta. 


„Úgy gondolom, egyébként sem tudtunk volna pontszerző helyen végezni, és még nem beszéltünk, de biztosan fogok. Belül voltam, és szerintem én voltam elöl, de ezt még egyszer meg kell néznem.”

Vettel a pontszerző helyeken kívül küzdött, szerinte nem volt különösebb problémájuk vasárnap, egyszerűen nem voltak elég gyorsak. 

„Túl lassúak voltunk, az autót jó érzés volt vezetni, de hiányzott a tempó, hogy pontszerző helyek között küzdjünk” – mondta. „A verseny önmagában rendben volt, de természetesen csalódott vagyok, hogy nem szereztünk pontokat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Exkluzív információk: a Hungaroringről jelentkezünk!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!