Vettel nem elégedetlen, csak csalódott

Nem elégedetlen, sokkal inkább csalódott az idei eredmények miatt a Ferrari négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel.


Nem elégedetlen, sokkal inkább csalódott az idei eredmények miatt a Ferrari négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel.

A német versenyző győzelmi reményekkel vágott neki a 2016-os évadnak, csapata, a Ferrari pedig abban bízott, végre sikerül megszorongatni az elmúlt években domináló Mercedest.

A győzelem azonban mindezidáig nem jött össze Vetteléknek, a német a múlt hétvégi, spielbergi versenyen pedig az élről volt kénytelen kiállni egy defekt miatt.

„A történtek elemzése nem volt olyan egyszerű, mert nem sok minden maradt a gumiból. De arra jutottunk, hogy egy törmelék miatt kapott defektet az abroncs” – mondta a négyszeres világbajnok az Osztrák Nagydíjon történtekkel kapcsolatban.

„Kár érte, mert úgy tűnt, jó versenyünk lehet. Igazából nem kockáztattunk sokat Ausztriában, egy törmelék 2 kör után is tönkre tudja tenni az ember versenyét.”

Amikor az idei eredményekről kérdezték, Vettel hozzátette: „Az elégedetlen nem a megfelelő szó. Előreléptünk, de egyszerűen nem vagyunk olyan közel a Mercedeshez, mint szerettünk volna. Számos versenyen balszerencsések voltunk, ezért nem tudtuk megmutatni, mennyi potenciál is van bennünk.”

Vettel jelenleg harmadik a tabellán 96 ponttal – csapattársának, Kimi Räikkönennek ugyanennyi egység szerepel a neve mellett.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!