Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Wurz segíti a versenybírók munkáját Brazíliában

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Wurz segíti a versenybírók munkáját Brazíliában

A korábbi forma-1-es versenyző, Alex Wurz segíti a versenybírók munkáját a 2011. évad utolsó versenyén, a Brazil Nagydíjon.


A korábbi forma-1-es versenyző, Alex Wurz segíti a versenybírók munkáját a 2011. évad utolsó versenyén, a Brazil Nagydíjon.

Az osztrák pilóta bő egy évtizedet húzott le a királykategóriában: olyan neves istállóknál is megfordult, mint a Williams, a McLaren, vagy a Benetton, de pályára gurult a Honda és a Brawn GP versenyautójával is.

Összesen 69 F1-es versenyen vett részt, legjobb eredménye néhány harmadik hely. Legutóbb a 2007-es Kanadai Nagydíjon állhatott dobogóra a Williams versenyzőjeként.

Kétszer nyerte meg a legendás Le Mans-i 24 órás viadalt: először 1996-ban, amikor is a verseny legfiatalabb győztesévé avanzsált, 2009-ben pedig duplázni tudott.

A 37 esztendős versenyző továbbra is aktívan tevékenykedik a versenypályákon, jövőre például részt vesz az újonnan alakuló FIA World Endurance nevű sorozatban.

A hétvégi forma-1-es Brazil Nagydíjon Lars Österlindet, valamint Roger Peartöt segíti majd tanácsaival.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik Portimaóban!