Friss hírek

Fotók: Meztelen nőkkel fotózták az F1-es bajnokot [18+]

Kétségkívül a Forma-1 történetének egyik legszabadelvűbb versenyzője volt az 1976-os év világbajnoka, James Hunt.

[acxp_adult_confirm]
A brit autóversenyző köztudottan nem vetette meg az alkoholt, a bulikat, no és persze a nőket sem – a Forma-1 rajongói mégis a Niki Laudával vívott fantasztikus küzdelmei miatt emlékeznek rá.

Hunt az autóversenyzés után TV-kommentátorként és üzletemberként élte tovább az életét, egészen 1993-ban bekövetkezett haláláig.

Élete során kétszer nősült: 1974-ben Suzy Millert vette feleségül, a hölgy azonban 1975 végén elhagyta az autóversenyzőt, és összejött a színész Rihard Burtonnel.

Hunt 1982 szeptemberében találkozott Sarah Lomaxszal, méghozzá egy spanyolországi nyaraláson. A nőt 1983 decemberében vette feleségül, ebből a házasságból született két gyermeke, Tom és Freddie.

A legendás autóversenyző élete nem volt botrányoktól mentes, egyszer még egy autósüldözésbe is belekeveredett a rendőrökkel. Magánélete mégis szexkalandjai miatt volt hírhedt. Az akkori szóbeszédek szerint a bajnoki címéről döntő 1976-os Japán Nagydíj előtt például egy tokiói hotelszobában 35 légiutaskísérővel keveredett orgiába.

Közvetlenül a versenyt megelőzően pedig állítólag a Williams társtulajdonosa, Patrick Head kapta őt rajta a garázsban egy helyi hölggyel.

Kicsapongó életére Hunt mindig is büszke volt: overáljára például a ”Szex, a bajnokok reggelije” feliratot is felvarratta.

Az 1976-os világbajnokról ráadásul egy pikáns fotósorozat is készült: a fényképeket pucér hölgyek társaságában pózolt:

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!