Friss hírek

Hová tűnt Lewis Hamilton?

Lewis Hamilton, a 2017-es év világbajnoka továbbra is a nyilvánosságtól teljesen eltűnve pihen a téli szünetben.

Hamilton az a versenyző, akiről korábban szinte mindent tudhattak szurkolói: milyen partikon vesz részt, hol jár éppen a nagyvilágban, vagy mit csinálnak a kutyái. Karácsony környékén azonban fordult a kocka, a brit Instagram és Twitter posztjai eltűntek, és Facebookon sem osztott meg semmit azóta.

Hirdetés
 

A négyszeres világbajnokot számos támadás érte az ünnepekkor, miután feltett egy videót, amelyben unokaöccsét „számon kéri”, hogy miért húzott hercegnős ruhát, „az nem fiúknak való”. Ha ez nem lett volna elég a kritikusoknak, Hamilton like-olni kezdte azon hozzászólásokat, amelyekben megvédték őt, hogy valóban nem normális, ha egy kisfiú hercegnőnek öltözik.

Sokan úgy vélik, ez az oka a passzivitásnak: Hamilton az üzenetáradatot követően leszedte a videót, elnézést kért, ám ezek után az összes Instagram (és Twitter) bejegyzése eltűnt.

Hamilton január 7-én ünnepelte 33. születésnapját, ám ez alkalomból sem osztott meg semmit közösségi oldalain, a jókívánságokra sem reagált nyilvánosan.

Ha az F1-es szurkolók közösségi média-tartalomra vágynak, akkor viszont jó hír számukra, hogy Hamilton helyett Kimi Räikkönen viszont aktívan posztol Instagramra – és már 336 ezer követője van!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Hová tűnt Lewis Hamilton?
Jót röhögtek Norrisék a versenytársak gyerekkori fotóin [Videó]
A nap képe: Nem léteztek még a gumimelegítő paplanok? Ecclestone akkor is megoldotta!
Vagány külsőt kapnak a McLaren autói a következő két F1-es versenyen

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!