Lépj be az F1Világ Paddockba és kövesd élőben a Szaúd-Arábiai Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Benne vagy?! Legyél benne a Panasonic GZ2000-rel! (x)

TX-65GZ2000E-Product_Main_Picture_Global-1
Fotó: Panasonic
Belesüppedni a kényelmes fotelba, magunk köré készíteni finomságokat, és indulhat az F1. Ki szokott így a TV elé készülni?

Ha már nem lehetünk a Forma-1-es versenyek helyszínén, és nem élvezhetjük a motorbúgást közvetlen közelből, a verseny hangulatát a levegőben, akkor nem mindegy, hogy otthoni körülmények között hogyan nézzük a F1-es közvetítést.

A Panasonic gondolt ránk. Gondolt a Forma-1-rajongókra. Olyan készülékkel rukkoltak elő, amely csúcstechnológiás élménnyé teszi az otthoni TV-zést. Mintha azt a valóságban élnénk át. Még a gyors képváltásokra is nagyon jól reagáló TX-GZ2000 Panasonic televízió ezt a Dynamic LUT rendszernek köszönheti. 

A Panasonic TX-GZ2000 olyan OLED televízió, amely nemcsak látványban adja vissza a lehető legélethűbben a valóságot, hanem hangokban is. Olyan komplex hatást biztosít, amellyel garantált az élmény, és legszívesebben a TV előtt ragadnánk egész nap. A Technics által Hollywoodban hangolt készülék Dolby Atmosszal támogatott, emiatt érezhetjük úgy, mintha a valóban a Forma-1 versenypályán lennénk. Továbbá segíti az eredeti eseménnyel azonos élmény biztosítását az, hogy a világon elsőként felfelé sugárzó hangszórókkal látták el. A Panasonic GZ2000 mozihangzása elkerülhetetlen.

A GZ2000 OLED televízió a HDR10+, a Dolby Vision HDR, valamint a HLG Photo technológiát támogató csúcskészülék.

A mai egyre okosodó technológiához jól illeszkedő Panasonic extra okos TV-je nemcsak színekkel és hangokkal kápráztat el, hanem esztétikumával is a modern otthon megteremtéséhez járul hozzá. A macska ugyan nem találja meg a helyét a GZ2000 tetején, mert annyira kecses, keskeny, de számunkra a legjobb választás, ha igényeljük az optikai kényeztetést. Személyre szabhatóságával pedig azt biztosítja, hogy még inkább a magunk igényeihez szabjuk saját készülékünket. 

Dőlj hátra kényelemben, és figyeld, hogyan válik valóságossá bármi, ami a képernyőn feltűnik. Hallgass mindent úgy, mintha a közelben lennél. Nézd, mintha éppen jelen lennél a helyszínen.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!