Leclerc erős versenyt remél a nehéz időmérő után - F1VILÁG.HU

Leclerc erős versenyt remél a nehéz időmérő után

HIRDETÉS
Az időmérőn ugyan nem tudott az elsőségért harcolni, Charles Leclerc azonban azt mondja, meggyőződése, hogy ütőképes autójuk lesz a Forma-1-es Amerikai Nagydíj mai versenyén.

A monacói versenyző a 4. rajtkockát szerezte meg az austini kvalifikáción, és bár elmondása szerint végezhetett volna egy hellyel előrébb, ha George Russell balesete miatt nem kerülnek elő a sárga zászlók, a csapat eredményei szempontjából ennek nincs jelentősége.

„Szerintem vagy a 3., vagy a 4. helyen végeztem volna, szóval nem sok mindenen változtatott a dolog, mivel Carlosszal cserélhettünk volna helyet, szóval a csapat szempontjából lényegtelen” — mondta a monacói versenyző. „Azt gondolom, nagyon jó autónk van a versenyre, azt tudtuk, hogy az időmérőn egy kicsit jobban fogunk küszködni, mivel nem volt semmilyen megoldásunk, de meglátjuk, mit hoz a vasárnap.”

Leclerc hozzátette, bár az időmérőn nemigen tudták tartani a lépést az ellenfelekkel — különösen a pálya első szektorában —, a versenyt magabiztosan várhatják.

„Semmilyen megoldásunk nem volt azokra a problémákra, melyek a pénteki sprintidőmérőn hátráltattak bennünket, úgyhogy nem is változtattunk sokat. De a versenyre jó autónk van, az ellenfelek pedig hasonló versenytempóval rendelkeznek, mint mi, szóval izgalmas küzdelem várható az élen.”

Egyedi ajánlat az F1VILÁG.HU olvasóinak: 5000 Ft értékű üdvözlőbónuszt írunk jóvá Tippmixprós számládon! Ne maradj le: lépj be vagy regisztrálj, és használd az F1VILAG5000 bónuszkódot! Kattints ide a részletekért!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Leclerc erős versenyt remél a nehéz időmérő után
Lawson-parádé Austinban: A mezőny végéről indulva szerzett pontokat a visszatérő tehetség
Piastri elismerte, szenvedős volt számára az austini hétvége
A felháborodott Wolff szerint a Red Bull hazudik az FIA-nak
Sainzot igencsak motiválja a Ferrari kiváló formája

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!