Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

60 éves a silverstone-i versenypálya

A nagy tradíciókkal rendelkező angol pálya jubileumi születésnapját egy sornyi exkluzív motorsport rendezvénnyel kívánja megünnepelni.

A nagy tradíciókkal rendelkező angol pálya jubileumi születésnapját egy sornyi exkluzív motorsport rendezvénnyel kívánja megünnepelni.

A bemutatásra kerülő versenyautók összértéke meghaladja majd a 60 millió Eurót, melyek a tervek szerint április 19-20-án fogják a brit betont szaggatni.

Öt különböző bajnokságban szerezhetnek pontokat az indulók, és az eseményre a belépőjegyek ára is roppant kedvezményes, mindössze 25 Euro lesz (kb. 6250 Forint), ami természetesen magában foglalja a boxlátogatást is.

Northhamptonshire aszfaltja mellesleg épp elbírálás alatt áll, hogy megfelel-e a legújabb nemzetközi elvárásoknak, mind biztonság, mind pályalétesítmények terén, így akár főpróbának is felfogható ez a hétvége.

Az elkövetkező 10 évre viszont van egy átfogó program a pálya és környéke teljes átépítéséről, melyre a közeljövőben fogják a hatóságok megadni az engedélyeket.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

60 éves a silverstone-i versenypálya
Racing Point: A Renault-nak és a McLarennek szabad másolnia a Mercedest?!
A Ferrari és a Renault túl az első 2022-es törésteszten!
Racing Point: Vettel nálunk a második fénykorát élheti
Minél hátrébb végez, annál nagyobb előnybe kerülhet a Ferrari 2021-ben
Hülkenberg úgy érzi, tartani tudná a lépést Verstappennel