Portugál Nagydíj

A BMW duója nincs megelégedve a beállításokkal

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

A BMW duója nincs megelégedve a beállításokkal

A BMW versenyzői úgy érzik, sokat kell még dolgozniuk ahhoz, hogy jó legyen autójuk teljesítménye a hétvégén megrendezésre kerülő Török Nagydíjon.

A BMW versenyzői úgy érzik, sokat kell még dolgozniuk ahhoz, hogy jó legyen autójuk teljesítménye a hétvégén megrendezésre kerülő Török Nagydíjon.

Robert Kubica a hatodik helyen fejezte be a délutáni tréninget, miután egy felfüggesztés probléma miatt rengeteg időt vesztett a reggeli edzésen, míg csapattársa, Nick Heidfeld a tizedik lett.

A lengyel versenyző elmondta, mivel relatíve keveset körözött az első napon, nem tudta megfelelően beállítani autóját, de bízik benne, hogy minden rendben lesz a szombati időmérő edzésen.

“Sajnálatos módon, csak keveset tudtam vezetni a reggeli edzésen egy kisebb technikai probléma miatt” – mondta Kubica. “Éppen ezért jóval többet kellett dolgoznunk a délutáni tréningen. Csak négy etapot teljesítettünk, a többi időt a beállításokkal és a gumik tesztelésével töltöttük.”

“Az autó egyensúlyával is voltak kisebb problémáink, de biztos vagyok benne, hogy miután kiértékeljük az adatokat, megtaláljuk a legmegfelelőbb beállításokat. Optimistán várom a holnapi napot.”

Heidfeld a gumikra panaszkodott, ugyanis nem tudta megfelelően felmelegíteni a Bridgestone termékeit a vártnál hűvösebb aszfalton.

“A legnagyobb problémát az okozta, hogy nem tudtam elég gyorsan felmelegíteni a gumikat. Amint elkezdtek működni az abroncsok, minden rendben volt, de ez sok időbe telt. Ezen még dolgoznunk kell” – tette hozzá a német versenyző.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!