A Forma-1-es autóbemutatók listája - F1VILÁG.HU

A Forma-1-es autóbemutatók listája

HIRDETÉS
A Forma-1 10 csapata közül 9 már bejelentette idei autóbemutatójának időpontját. Ne feledd, februárban végre megcsodálhatjuk a száguldó cirkusz vadonatúj versenygépeit.
F1VILÁG Car Launch F1V23 covered

A jelenlegi lista alapján a legkorábbi autóbemutatót a Red Bull tartja majd: az energiaital-gyárosok február 3-án, New Yorkban rántják le a leplet 2023-as autójukról, bár könnyen lehet, hogy az amerikai prezentáción csak az RB19-es fényezését láthatja majd a nagyérdemű, az elmúlt években ugyanis egyre elterjedtebbé vált az, hogy a csapatok nem fedik fel valódi versenyautóikat a szezont megelőző eseményeiken.

A Red Bullt február 6-án a Williams, majd február 7-én az Alfa Romeo követi, majd február 11-én az AlphaTauri következik. Február 13-án két versenygépről is lehull a lepel, ekkor bemutatózik ugyanis a McLaren, illetve az Aston Martin is. Utóbbi csapat a minap már jelezte, ők a valódi autóról rántják le a leplet, nem akarnak ugyanis csalódást okozni a rajongóknak.

Február 14-én aztán a Ferrariról, majd egy nappal később az új Mercedesről is lehull a lepel, míg az Alpine február 16-án tartja prezentációját Londonban. Az F1 csapatai közül már csak a Haas adós autóbemutatójának időpontjával.

Az F1-es autóbemutatók listája

DátumCsapatAutóHelyszín
február 3.Red BullRB19New York
február 6.WilliamsFW45Online
február 7.Alfa RomeoC43Zürich
Február 11.AlphaTauriAT04New York
Február 13.McLarenMCL37Woking
Február 13.Aston MartinAMR23Silverstone
Február 14.Ferrari?Maranello (?)
Február 15.MercedesW14Silverstone
Február 16.AlpineA523London
?Haas

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!