Portugál Nagydíj

A Hispania csak jövőre véglegesíti felállását

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

A Hispania csak jövőre véglegesíti felállását

A Hispania tulajdonosa, Jose Ramon Carabante megerősítette, hogy csapata csak januárban véglegesíti versenyzői felállását, ugyanis a lehető legjobb párossal szeretne rajthoz állni a következő idényben.


A Hispania tulajdonosa, Jose Ramon Carabante megerősítette, hogy csapata csak januárban véglegesíti versenyzői felállását, ugyanis a lehető legjobb párossal szeretne rajthoz állni a következő idényben.

„Lesznek változások” – mondta a szakember a Marca c. lapnak. „Több pilótával is tárgyalásban állunk. Öt-hat versenyzőről beszélünk, számos lehetőségünk van, így nem szeretnénk semmit elkapkodni.”

„Januárig nem fogunk bejelentést tenni, hiszen a lehető legjobb felállásra törekszünk. Van még számos lehetőség, és a lehető legmegbízhatóbb párost szeretnénk kiválasztani, ahogy autónkat is a lehető legmegbízhatóbbra szeretnénk építeni.”

Bár a spanyol bázisú alakulat komoly hátrányba került azzal, hogy a Toyota visszalépett és mégsem lép technikai partneri együttműködésre vele, Carabante optimistán látja a jövőt, és továbbra is hosszú távú terveket sző.

„Igen, természetesen, ez teljesen világos” – felelte arra a kérdésre, hogy biztos-e a csapat hosszú távú jövője. „Az autó ott lesz a rajtrácson, efelől semmi kétségem nincsen.”

„Folyamatosan fejlődni szeretnénk, lépésről lépésre szeretnénk előre haladni a következő néhány évben, és mindig egy lépéssel előrébb akarunk kerülni, mint amit elértünk.”

„Ez egy hosszú távú projekt. Folyamatosan tanulni szeretnénk, és két-három év múlva már komolyabb eredményeket akarunk elérni. Azt gondolom, hogy ez teljesen reális cél. Ami a jövő évet illeti, jobbak szeretnénk lenni, mint idén voltunk.”

A Hispania bízott abban, hogy a Toyota idei évre tervezett, ám versenyben soha nem indult autójának alapjaira építve, egy ütőképes versenygéppel rukkolhat majd elő 2011-ben, de a japán gyártó a múlt hónapban visszalépett.

A spanyol csapat az év elején szintén szakított az idei autót tervező és építő Dallarával, így minden bizonnyal az idei autó egy továbbfejlesztett változatával fog nekivágni az új bajnokságnak.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!