Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

A Honda egy 16 éves kamasszal erősít

A Honda Racing versenyistálló pénteken kiadott közleményében hivatalosan is megerősítette, hogy hosszú távú szerződést kötött a tizenhat esztendős brit gokart versenyzővel, Will Stevensszel.

A Honda Racing versenyistálló pénteken kiadott közleményében hivatalosan is megerősítette, hogy hosszú távú szerződést kötött a tizenhat esztendős brit gokart versenyzővel, Will Stevensszel.

Stevens, egyike a világ legjobb gokartosainak, így nem csoda, hogy felfigyelt rá a Honda. A brit tehetség a jövőben rengeteg segítséget kap majd a brackley-i bázisú csapattól, hogy minél többet tanulhasson, és a jövőben a Honda Forma-1-es programjának részesévé válhasson.

“Örömmel üdvözöljük Willt a Honda Racing F1 csapatban” – mondta a Honda sportigazgatója, Ron Meadows.

“Will fantasztikusan teljesített az elmúlt időben, és már alig várjuk, hogy segíthessünk neki megmászni a ranglétrát, melynek végén a Forma-1 áll.”

“A Honda egyik fő stratégiáját képezi az, hogy felkarolja a fiatal tehetségeket, akiknek minden segítséget megad, hogy bekerülhessenek a Forma-1-be. Már alig várjuk, hogy meglássuk, miként bontakozik ki a szárnyaink alatt Will a következő években.”

Stevens, aki pénteken ellátogatott a Honda főhadiszállására, ahol Ross Brawnnal és Nick Fry-jal találkozott, a következőket mondta: “Hihetetlenül büszke vagyok arra, hogy a Honda Racing F1 csapathoz csatlakozhatom, ami óriási fejlődési lehetőséget biztosít számomra karrierem további részében, és abban, hogy elérjem végső célomat a Forma-1-et.”

“Köszönetet szeretnék mondani mindazoknak, akik támogattak eddigi pályafutásom során, különösen a Hondának. Mindent megteszek majd annak érdekében, hogy rászolgáljak bizalmukra” – tette hozzá Will.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

A Honda egy 16 éves kamasszal erősít
Racing Point: A Renault-nak és a McLarennek szabad másolnia a Mercedest?!
A Ferrari és a Renault túl az első 2022-es törésteszten!
Racing Point: Vettel nálunk a második fénykorát élheti
Minél hátrébb végez, annál nagyobb előnybe kerülhet a Ferrari 2021-ben
Hülkenberg úgy érzi, tartani tudná a lépést Verstappennel