Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

A McLaren ismerkedik a szomszédaival

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

A McLaren ismerkedik a szomszédaival

A Super Aguri és a Force India is meghívást kapott új szomszédjától még csütörtökön, amikor a McLaren alakulata áthívta őket teázni.

A Super Aguri és a Force India is meghívást kapott új szomszédjától még csütörtökön, amikor a McLaren alakulata áthívta őket teázni.

Miutan a wokingiak elfogadták a döntést, és a boxutca végére “számüzettettek”, a csapat az első európai versenyen gondolt egyet, és a két közvetlen szomszéd gárdát meghívta magához.

Negyven ember érkezett a McLaren exkluzív motorhome-centerébe, többek között tiszteletét tette: Anthony Davidson, Giancarlo Fisichella, Mike Gascoyne, Ian Phillips, számos mérnök, szerelő és reklámszakember mindkét csapatból.

Matt Bishop, a McLaren csoport PR és kommunikációs igazgatója a következőket mondta: “A Super Aguri és a Force India nagyszerű csapatok, meghívtuk őket teára és süteményre. 20-20 fő érkezett a csapatoktól, és igazán barátságos volt a hangulat.”

A Super Aguri versenyzője, Anthony Davidson hozzátette, nagy szemeket meresztett, amikor belülről is megcsodálhatta a Brand Centre épületét és az ott található italkínálattól is le volt nyűgözve.

“Először voltam ebben a híres építményben, és mély benyomást tett rám. Az almalé kifejezetten finom. Gondolom Ron Dennis igényei szerint válogatják.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!