Költségplafon-ügy

A polcon is jól mutat egy Forma-1-es autó! (x)

Rajongsz a Forma-1-ért? Minden második vasárnap a TV elé kuporodva várod, hogy lásd kedvencedet, ahogy a világ legjobbjai ellen harcol a jobbnál jobb eredményekért? Ha a polcodra pillantva szeretnéd felidézni az elmúlt évek legfelemelőbb pillanatait, akkor van egy jó hírünk!

Egy olyan virtuális garázsba kalauzolunk most el, ahol körbepillantva a száguldó cirkusz mesés gépcsodái közül válogathatsz. Sőt, haza is viheted kedvencedet! Igaz, kicsiben, de legalább nem lesz szükséged a versenyzői licenc megszerzésére – ami, valljuk be, nem lenne olyan egyszerű feladat!

A Pit Lane Modelshop fantasztikus kínálatában a 2019-es Forma-1-es versenyautók mellett a régmúlt betontorpedói közül is válogathatsz, sőt, ha haladni akarsz egy kicsit a korral, és az elektromos versenyszéria, a Forma-E versenyautók kicsinyített mását szeretnéd minden nap nézegetni, abban is tudunk segíteni!

Kálmán Dénessel, a Pit Lane Modelshop tulajdonosával beszélgettünk, aki maga is rajong az autóversenyzésért – no és persze szenvedélyes gyűjtő is egyben!

Mikor indult a Pit Lane Modelshop?

Maga a webshop 2019.07.15. napján nyílt meg, a modellshop ötlete viszont már jó pár éve felmerült bennem. Magam is gyűjtöm ezeket a modelleket, az évek során pedig sok mindennel találkoztam: vásárlóként számos helyről szereztem be ezeket, miközben folyamatosan erősödött a gondolat, hogy szívesen foglalkoznék Forma1-es modellek árusításával is, mert szerintem van létjogosultsága Magyarországon. Nagyon sok mindent lehet gyűjteni, én pedig az F1-es modellautó rajongóknak szerettem volna alternatívát kínálni.

Van választék bőven a Pit Lane Modelshop webáruházában

Milyen kínálattal találkozhatunk nálatok?

Jelenleg Forma-1-es és Forma-E-s modelleket kínálunk, ez a kettő a fő irányvonal. Kezdettől fogva az volt a célom, hogy – ugyan egy meglehetősen szűk mezsgyén – teljes körűen felsorakoztassam a piacon megtalálható modelleket. A későbbiekben persze szeretném kiterjeszteni a kínálatot más szakágak felé is, de kimondottan a pályaversenyzés kategóriájában.

Ha egy F1-rajongó ellátogat a webshopotokba, milyen modellek közül válogathat egészen pontosan?

Szinte az összes, újonnan piacra kerülő modellből. Például ami a 2019-es rajtrácsot illeti, jelenleg a Williams és a Racing Point autóját még nem gyártották le, de ezeken kívül az összes megvásárolható nálunk egy, vagy akár többféle verzióban is. Emellett pedig az Ayrton Senna-kollekció, illetve a Michael Schumacher kollekció darabjai is elérhetőek kínálatunkban, akárcsak a régi idők versenyzőinek (pl. Fittipaldi, Lauda, Fangio), valamint csapatainak autómodelljei (pl. Brabham, Benetton, Lotus). Schumacher kollekciójában még a legkorábbi versenyautói, Forma-3-as modellek is megtalálhatóak, de a későbbi, benettonos korszak autói is elérhetőek. Sok modell limitált, van olyan, amelyből a világon összesen csak 200 darab elérhető, mi ilyen téren is igyekszünk elhozni a különlegességeket.

Mi a teendő akkor, ha egy rajongónak egy olyan modellautóra van szüksége, amit nem talál meg a webshopotokban?

Ebben az esetben mindenképpen keressen meg minket, hiszen amennyiben az általa vágyott modell elérhető valamely partnerünknél, akkor soron kívül be tudjuk szerezni neki.

Különleges darabok is helyet kaptak a kínálatban

Milyen méretben elérhetőek a modellek?

A modellautók mellett sisakmodellek is elérhetőek nálunk. A bukósisakok jelenleg 1:2 méretarányban választhatók, a modellautók pedig két változatban, 1:43 vagy 1:18 méretarányban kaphatóak. Ezek a legelterjedtebb méretek, ha tehát valaki gyűjteményben gondolkodik, akkor ez alapján tud egy kicsit tervezni.

Milyen gyorsan juthat hozzá a rajongó a kiszemelt autómodellhez?

Lényeges szempont manapság a gyors kiszolgálás, és ezt leginkább akkor lehet biztosítani, ha a modellek már a vásárláskor nálunk vannak. Mi ezért kizárólag készletről értékesítünk, tehát ami a weboldalunkon megtalálható, az azonnal elérhető. A vásárlás ellenértékének kiegyenlítése után (bankkártyával, vagy átutalással fizetve), akár már aznap postázzuk a terméket. Természetesen utánvételes rendelésre is van lehetőség, a postázást ebben az esetben is legfeljebb 2 munkanapon belül meg tudjuk oldani.

Milyen anyagból készülnek a modellek?

Maga az autótest jellemzően kétféle anyagból készül: fémből vagy műgyantából. A kerekek igazi gumiból, vagy valamilyen szintetikus anyagból – tehát mondhatjuk, hogy nagyon összetett dolgokról van szó. A sisakmodellekben ezen kívül – hasonlóan a versenyen viseltekhez – megtalálható még szivacspárna, illetve a szíj és a csat is. 

Modellautók mellett sisakmodellek is elérhetőek!

Miben tud többet nyújtani a Pit Lane Modelshop a többi kereskedéshez képest?

A már említett azonnali kiszolgálás, és széles kínálat mellett fontos megemlíteni azt a gondolatot, ami a modellshop létrehozását is vezérelte: mi nem csupán tárgyakként, árucikkekként tekintünk ezekre a modellautókra, hiszen minden egyes autónak megvan a maga története. Mi azt szeretnénk, hogyha valaki ránéz egy modellautóra, akkor ne csak egy kis tárgyat lásson maga előtt, hanem szinte hallja a hangját, szinte lássa maga előtt azokat a felemelő, és olykor szomorú pillanatokat, amiket ezek a versenyautók, és ez a gyönyörű sport adtak a valóságban. Szeretnénk, ha ezek az emlékek megelevenednének, és érzéseket keltenének a rajongókban. Mi is ezeket az érzéseket keressük, és ezeket akarjuk átadni a vásárlóinknak. Ugyanis a Pit Lane Modelshopban nem csupán tárgyakról van szó: érzelmekről, emlékekről, csalódásokról, örömökről – ez abszolút a rajongásról szól!

Kedvet kaptál? Látogass el a www.pitlanemodelshop.com oldalára, és szemezgess a szebbnél szebb autócsodák közül!

És van egy remek hírünk: hamarosan Te is megnyerheted kedvenc Forma-1-es modellautódat! Kövesd az F1VILÁG.HU weboldalát és Instagram-oldalát a hét folyamán, és ha elég szerencsés vagy, a Tiéd lehet egy gyönyörű modellautó a Pit Lane Modelshop és az F1VILÁG.HU együttműködésének köszönhetően! Hamarosan jövünk a részletekkel!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

A polcon is jól mutat egy Forma-1-es autó! (x)
A Haast rendkívül zavarja Schumacher legutóbbi autótörése
Sainz elárulta, miért lesz nagyon érdekes a japán F1-es hétvége
Leclerc: Nagyon fontos lesz az utolsó szabadedzés!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!