Friss hírek

Albon a vakbélműtéttel is viccel: „Könnyebb leszek Szingapúrra!”

Az Olasz Nagydíjat kihagyó Alexander Albon megerősítette, vakbélgyulladását műtét követi a hétvégén, a thaiföldi pilóta viszont fájdalmai mellett is képes volt viccelődni jelenlegi helyzetén.

Albon már szombat reggel rosszul érezte magát, de idő eltelt, mire a vizsgálatok megerősítették a diagnózist és lehetetlenné tették a pénteken még probléma nélkül vezető Williams-pilóta számára a folytatást a hétvége további részében. Rövid felkészülési idővel a holland Nyck de Vries vette át a helyét a továbbiakra, akinek tesztpilótai szolgálatain a Mercedesszel osztozik a csapat, és aki pénteken még az Aston Martinba ülhetett be, így azt az F1-ben ritka tettet vitte véghez, hogy egy nagydíjhétvégén belül két különböző konstruktőr autóját is vezette.

Nem sokkal a pilótacsere bejelentése után Albon is életjelet adott magáról, és egy vicces Twitter-posztban vázolta fel saját helyzetét, listázva annak előnyös és hátrányos oldalait.

Hirdetés
 

„A vakbélgyulladás, a műtét és a versenyzéstől való távolmaradás nem olyasmi, amit vártam ettől a hétvégétől!

Negatívumok:

– Ki kell hagynom egy hétvégét, amelyen a csapatunk erősnek tűnik.

– Fájdalom.

Pozitívumok:

– Súlycsökkentés Szingapúrra.

– Menő hegek.”

Albon további szerencséje a szerencsétlenségben, hogy a törölt Orosz Nagydíj miatt szokatlanul hosszú szünet következik a naptárban, legközelebb csak október 2-án rendeznek futamot Szingapúrban, így közel három hete lesz a regenerálódásra a rutinműtétet követően.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Albon a vakbélműtéttel is viccel: „Könnyebb leszek Szingapúrra!”
Albon nemigen hitt a gyors visszatérésben, de úgy érzi, készen áll
Sainz figyelmeztet, előbb-utóbb valaki meg fog sérülni!
Verstappen inkább Japánban nyerné meg a világbajnoki címet

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!