Friss hírek

Albon: Fáj, de mindent megteszek a visszatérésért!

BAHRAIN, BAHRAIN - NOVEMBER 29: Alexander Albon of Thailand and Red Bull Racing prepares to drive on the grid before the F1 Grand Prix of Bahrain at Bahrain International Circuit on November 29, 2020 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Peter Fox/Getty Images)
Csalódottan vette tudomásul Alex Albon a Red Bull döntését, miszerint nem kap lehetőséget az istállótól a 2021-es idényben – a thai versenyző azonban nem adja fel, mindent megtesz azért, hogy visszatérjen a Forma-1-be.

Albon helyét a Racing Pointtól érkező Sergio Perez veszi át jövőre, míg a fiatal pilóta teszt- és tartalékversenyzőként segíti tovább a Red Bull Racing munkáját.

Az energiaital-gyárosok döntése természetesen lesújtotta Albont, ő azonban arra fókuszál, hogy 2022-ben visszatérjen a mezőnybe.

„Nem tudok hazudni, srácok: fáj” – kezdte üzenetét közösségi oldalán a thai versenyző.

„Mindent beleadtam, de ez nem volt teljesen elég. Szeretnék óriási köszönetet mondani mindannyiótoknak azért, hogy támogattatok az év során – főleg thai rajongóim!”

„Miközben rengeteg eltérő vélemény látott napvilágot, ti mindig ott voltatok nekem, hogy átlökjetek rajtuk.”

„Nem adom fel, erre tettem fel az életem, és nem hagyom, hogy itt vége legyen. Van még mit adnom, és arra fókuszálok, hogy 2022-ben visszatérjek, és ismét lengessem a thai nemzeti zászlót!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!