Alonsónak nem hiányzik a Forma-1 - F1VILÁG.HU

Alonsónak nem hiányzik a Forma-1

Fernando Alonso, volt F1-es versenyző továbbra sem adja fel álmát, hogy egyszer megnyerje az Indy 500-at , és egyelőre nem bánja, hogy visszavonult a száguldó cirkuszból.

Alonso F1-es karrierbefejezését követően új kihívások után nézett, és azt már korábban is hangsúlyozta, hogy a versenyzéstől egyáltalán nem szeretne elfordulni. Sőt, a spanyol pilóta új célokat tűzött ki maga elé, szeretné megszerezni a „tripla koronát”, vagyis monacói F1-es és Le Mans-i győzelme mellé egy Indy 500 diadalt is szeretne begyűjteni. 

Idén nem sikerült Alonsónak kvalifikálnia magát az Indy 500-ra, azonban ez nem szegte kedvét: „Nem szándékozom feladni” – mondta. 

„Ha valaki egy sportban valami kivételeset akar elérni, akkor újra és újra próbálkozni kell – és néhány mélypont is kell ahhoz, hogy végül sikerüljön.”

A kérdésre pedig, hiányzik-e neki a Forma-1, Alonso így válaszolt: „Nem igazán.”

„Ez a fejezet sokkal sikeresebb volt, mint arról valaha álmodtam volna. De az okok, amelyek miatt úgy döntöttem, hogy befejezem, még mindig megvannak. Az, hogy más területeken harcoljak, és a győzelemért küzdjek, egy olyan szintre emelt engem, ahol még soha nem voltam ezelőtt. Ezért vagyok nagyon boldog most.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!