Friss hírek

Alonsót lenyűgözi csapattársa munkája

Csapattársát, Esteban Ocont méltatta a Forma-1-be idén visszatért Fernando Alonso. A kétszeres világbajnok szerint a francia pilóta rendkívüli lelkesedéssel, és nagyon keményen dolgozik azért, hogy csapatuk, az Alpine fejlődjön.

Alonso kétévnyi kihagyás után tért vissza a száguldó cirkuszba – azzal a csapattal, mellyel annak idején, 2005-ben és 2006-ban világbajnok tudott lenni.

Azóta persze sok minden változott, Alonso ráadásul Esteban Ocon személyében egy pokolian gyors csapattársat kapott, aki idén eddig Bahreinben és Imolában is gyorsabbnak bizonyult az időmérőn.

A Motorsport.com című lapnak nyilatkozva Alonso a minap arról beszélt, lenyűgözőnek tartja azt, ahogy Ocon hozzááll a munkához.

„Határozottan le vagyok nyűgözve, és örülök, hogy Esteban a csapattársam!” – mondta a kétszeres F1-es bajnok.

„Ő egy nagyon profi autóversenyző, nagyon keményen dolgozik – nemcsak itt, de a szimulátorban is. Sok mindenen osztozunk. Míg egyikünk a szimulátorban ül, próbálunk kapcsolatban lenni, és azért dolgozunk, hogy jobb autónk legyen.”

„Tudom, hogy rendkívül elkötelezett a csapat munkája iránt. Mindkét versenyző számára jó az, ha egy olyan csapattársa van, aki nagyon keményen dolgozik – és ő így tesz.”

„Ugyanakkor viszont az ember olyan gyors akar lenni, mint a csapattársa, sőt, egy kicsit mindig gyorsabb. Az imolai időmérőn ez nekem nem jött össze, de legközelebb újra megpróbálom.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!