Orosz Nagydíj

Ferrari: Ez egy érdekes bajnokság lesz!

Fotó: Shell
Sebastian Vettel, Ferrari, Australian GP, Melbourne, 2018 Maurizio Arrivabene

Maurizio Arrivabene, a Ferrari F1-es csapatfőnöke nagyon büszke Sebastian Vettelre és az egész istállóra, miután győzni tudtak a Kanadai Nagydíjon.

Vettel szombaton megszerezte a pole pozíciót, vasárnap pedig a futamgyőzelmet is bezsebelte, és nem titkolta a versenyt követően, hogy mennyire boldog az eredmény miatt.

Hasonlóan érzett a csapatvezető Arrivabene is, akinek határozott elképzelése van arról, hogy hogyan kell a szezon hátralévő részében dolgoznia a csapatnak, hiszen tudják, hogy a riválisaik is folyamatosan fejlődnek.

A csapat dominált, akárcsak Sebastian, mert péntek óta lépésenként haladunk előre, apró lépésenként, arra koncentrálva, amire kell” – nyilatkozta.

Sebastian egy remek versenyző, és ma úgy vezetett, mint a villám, és nemcsak a tehetségét bizonyította, hanem a csapat fantasztikus munkáját is.

„Az idei évben nagy harc zajlik” – folytatta Arrivabene. „Többé-kevésbé mindannyian együtt vagyunk. A Red Bull nagyon erős, ahogyan a Mercedes is. Ez egy érdekes bajnokság lesz, két lábbal kell a földön állnunk, le kell szegnünk a fejünket és dolgoznunk kell.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS