Friss hírek

Aston Martin: Csábító, hogy ajánlatot tegyünk Hamiltonnak

Az Aston Martin tulajdonosa, Lawrence Stroll szerint határozottan csábító annak lehetősége, hogy a 2022-es Forma-1-es szezonra ajánlatot tegyenek Lewis Hamiltonnak.

Hamilton szerződése 2021 végén jár le a Mercedesszel, vagyis amennyiben a brit úgy dönt, hogy nem vonul vissza, 2022-re szabad lesz a versenyzői piacon. Lawrence Stroll szerint vonzó, hogy foglalkozzanak a kérdéssel: 

„Ez határozottan csábító” – nyilatkozta Stroll a Press Associationnek. „Lewis bármilyen autóban jó, és biztos vagyok benne, hogy mindenki igent mondana neki, mert ő egy hétszeres világbajnok.”

Hirdetés
 

„De most erősen arra koncentrálok, hogy elkezdjük az idei szezont” – folytatta. 

Az Aston Martin az idei évben a Lance Stroll-Sebastian Vettel párossal folytatja, miután a csapat úgy döntött, Sergio Perez helyére ülteti a németet. A csapat tulajdonosa emiatt rengeteg kritikát kapott, hogy fiát előnyben részesítette Perezzel szemben, azonban szerinte ezek a megszólalások csak az irigységről szólnak

„Sok irigy ember van a világon, akik féltékenyek Lance pozíciójára, és hülyeségeket beszélnek. Nem nagyon figyelek erre, és Lance sem” – mondta, és hozzátette, szerinte fia teljesítménye alapján abszolút megérdemli a helyét. 

Hogy szerintem Lance tehetséges-e? Úgy gondolom, rendkívül tehetséges. Nincs kétségem afelől, hogy bizonyította, hogy bajnoki vér folyik az ereiben. A pályán minden egyenlő, és ezt megmutatta, amikor Törökországban pole-t szerzett az esőben tavaly, amikor egyenlőek voltak a feltételek. Nem sok ember képes erre.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!