Barrichello: Button megerősödve térhet vissza

2018-ban megerősödve térhet vissza a Forma-1-be a jövőre szünetet tartó Jenson Button – ezt mondja Rubens Barrichello.


2018-ban megerősödve térhet vissza a Forma-1-be a jövőre szünetet tartó Jenson Button – ezt mondja Rubens Barrichello.

Button kétéves szerződést írt alá jelenlegi csapatával, a McLarennel, 2017-ben azonban nem áll rajthoz a Forma-1-ben.

A brit kifejtette, jó esély van ugyanakkor arra, hogy 2018-ban ismét versenyautóba ül, és úgy érzi, megerősödve térhet majd vissza.

Így vélekedik Button korábbi csapattársa, Rubens Barrichello is.

„Ha az ember ilyen sok időt eltölt a Forma-1-ben, a mindennapi élete nagyon korlátozott, mindig ugyanazokat a dolgokat csinálja” – mondja a brazi.

„Ha a családoddal akarsz lenni, utaznod kell, eleget kell tenni a szponzori kötelezettségeknek, el kell utazni a gyárba, dolgozni kell a szimulátorban, stb.”

„Button hamarosan 300. versenyét futja, és nincs kétségem afelől, hogy mentálisan kicsit belefáradt. 1 év kihagyás után megerősödve térhet vissza.”

Barrichello kifejtette, Button döntésén nem lepődött meg, azon viszont már igen, hogy honfitársa, Felipe Massa szögre akasztja sisakját.

„Massa visszavonulása meglepett, nem számítottam rá. Nem gondoltam, hogy eljött az ideje, de alapvetően csak maga a versenyző tudja, hogy mikor kell elkezdeni valami mást csinálni. A boldogság minden másnál többet ér az életben – és úgy tűnik, ő most erre vágyik. Ma én is boldogabb ember vagyok, mint a Forma-1-ben eltöltött időszakom alatt.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS