Bejelentették: Lowe távozik a Williamstől

Fotó: Williams
Paddy Lowe (GBR) Williams Racing Chief Technical Officer with the media. Formula One Testing, Day 3, Thursday 28th February 2019. Barcelona, Spain.
A Williams Forma-1-es csapata kedden délelőtt hivatalosan is megerősítette azt, amiről jó ideje tudni lehetett már: Paddy Lowe távozik az istállótól.

A szakember március 5. óta már nem dolgozik aktívan a csapatnál, a Williams pedig egy rövid közleményben számolt be róla: azonnali hatállyal távozik az alakulattól, melynek igazgatóságában is helyet foglalt.

„Alapos megfontolás után arra jutottam, hogy nem fogok visszatérni a munkába a Williamsnél” – fogalmazott a neves mérnök.

„Minden kollégámnak a legjobbakat kívánom az előttük álló kihívásokhoz, meggyőződésem, hogy megbirkóznak majd ezekkel. Szeretnék különösen köszönetet mondani a Williams rajongóinak a támogatásért.”

Claire Williams csapatfőnök-helyettes hozzátette: „Megértjük és tiszteletben tartjuk Paddy döntését, és a legjobbakat kívánjuk neki a jövőre.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!