Bombameglepetés készül? Alonsót a Red Bull-lal hozták összefüggésbe! - F1VILÁG.HU

Bombameglepetés készül? Alonsót a Red Bull-lal hozták összefüggésbe!

HIRDETÉS
Meglehetősen vad pletyka kapott szárnyra a múlt hétvégi Mexikói Nagydíjon, ha pedig valóra is válik, az garantáltan komoly izgalmakat szolgáltatna a Forma-1 szerelmeseinek 2024-ben.
Portrait, Autodromo Hermanos Rodriguez, GP2319a, F1, GP, Mexico
Fernando Alonso, Aston Martin F1 Team

Először a jól ismert, és igencsak hitelesnek számító spanyol Forma-1-es riporter, Albert Fabrega írt arról X-oldalán (korábban Twitter), hogy egy olyan pletykát hallott nemrég a paddockban, amit egész egyszerűen nem akar elhinni – és nem is szeretné, ha megvalósulna. Ezt követően természetesen rögtön elindultak a találgatások a pilótapiaccal kapcsolatban, a szóbeszéd pedig tovább gyűrűzött azzal, hogy elkezdett terjedni annak híre, hogy Fernando Alonso az idei szezont követően elhagyhatja az Aston Martin Forma-1-es csapatát, Lawrence Stroll ugyanis eladni készül az istállót.

A kétszeres világbajnok a pletykák szerint az igencsak alulteljesítő Sergio Perez helyét vehetné át jövőre a Red Bullnál, és csak olaj volt a tűzre, amikor az Autosport című brit szaklap ezzel kapcsolatos bejegyzésére a Red Bull spanyol képviselete egy sokat sejtető emojival reagált a közösségi médiában.

Pereznek 2024 végéig szerződése van a Red Bullnál, és bár Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója a minap egy interjúban újfent leszögezte, biztos, hogy a csapatnál marad jövőre, Fernando Alonso átigazolási szándéka természetesen megváltoztathatja a viszonyokat.

Alonso pályafutásában az újabb fordulat a pletykák szerint azért következhet be, mert az Aston Martin tulajdonosa, Lawrence Stroll állítólag eladná az F1-es istállót. Az érdeklődők között pedig sajtóhírek szerint ott van a Honda is, mely 2026-ban a silverstone-i istálló motorpartnereként térne vissza a Forma-1-be.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Bombameglepetés készül? Alonsót a Red Bull-lal hozták összefüggésbe!
A McLaren nem támogatja a pilótáit a sportszerűtlenségben
FIA: Verstappent figyelmeztetni kellett volna Ausztriában
Így reagált Ricciardo a Perezzel kapcsolatos pletykára
Motorcsere és bokszutcai rajt Pereznél

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!