Carmen Jorda: Ki az a Sörensen? - F1VILÁG.HU

Carmen Jorda: Ki az a Sörensen?

HIRDETÉS

Visszavágott Marco Sörensennek a Renault Forma-1-es csapatának fejlesztőversenyzője, Carmen Jorda.


Visszavágott Marco Sörensennek a Renault Forma-1-es csapatának fejlesztőversenyzője, Carmen Jorda.

A korábban a GP2-ben, a Renault Világsorozat 3,5 literes géposztályában és számos más szériában győztes Sörensen a napokban azt találta mondani, azért távozott a Lotus csapatától annak idején – melyhez tesztpilótaként csatlakozott –, mert a nálánál jóval gyengébb női fejlesztőversenyzőt, Carmen Jordát dédelgette az istálló.

„12 másodperccel lassabb volt nálam a szimulátorban, mégis folyamatosan ő kapott minden elismerést” – mondta Sörensen a dán médiában a minap.

„Az elmúlt két évben legalább 60 napot töltöttem a szimulátorban, ugyanannyit, mint Kevin Magnussen a Mclarennél. Szóval eljutottam arra a pontra, amikor már úgy éreztem, túl sok, és be kell ezt fejeznem.”

A 27 esztendős Carmen Jorda azonban visszavágott a dánnak; a Renault pilótanője azt mondja, nevetségesek Sörensen állításai.

„Tényleg nem tudom, ki a fene ő. Még csak nem is láttam őt Enstone-ban. Tavaly nem volt tagja a csapatnak” – mondta a spanyol az AS című lapnak.

„Szeretném, ha inkább a saját pályafutásával foglalkozna. Hihetetlen, amiket mondott. Tavaly a szimulátorban többé-kevésbé 1 másodpercen belül voltam Grosjeanhoz képest.”

„Ha hiszünk Sörensen szavainak… nos, ha valaki 11 másodperccel jobb, mint Romain, akkor szerintem valamennyi F1-es csapat szívesen leigazolná őt.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!