D'Ambrosio folyamatosan tárgyal a Virginnel - F1VILÁG.HU

D’Ambrosio folyamatosan tárgyal a Virginnel

HIRDETÉS

Továbbra sem tudni, hogy Jerome D’Ambrosio lesz-e Timo Glock csapattársa a 2012-es esztendőben a Virgin alakulatánál.


Továbbra sem tudni, hogy Jerome D’Ambrosio lesz-e Timo Glock csapattársa a 2012-es esztendőben a Virgin alakulatánál.

A brit tulajdonú istálló a múlt héten jelentette be, hogy három évvel meghosszabbította Glock kontraktusát, arról azonban még nem döntött a csapat, hogy ki versenyezhet majd a német versenyző oldalán a következő idényben.

Jerome D’Ambrosio szerződése az idei év végén lejár a csapattal. A brazil versenyző a Szusza Ferenc Stadionban szerdán megtartott jótékonysági mérkőzésen elárulta, folyamatosan tárgyalnak a csapattal, ám egyelőre az előttük álló versenyekre fókuszálnak.

„Nem tudom, momentán a versenyzésre összpontosítok” – nyilatkozta D’Ambrosio az F1Világnak..

„Természetesen elégedett vagyok a jelenlegi pozíciómmal, de egyelőre ez még nem téma, az idei szezonra koncentrálok. A tárgyalások jelenleg is zajlanak, és én, valamint a csapat is elégedett az együttműködéssel.”

A Virgin versenyzője hozzátette, céljuk a hétvégi Magyar Nagydíjon, hogy mindkét autóval eljussanak a kockás zászlóig, ám miután az időjárás-előrejelzések szerint változó időjárás várható, akár még az eső is megkeverheti a kártyákat.

„Nem vagyunk könnyű helyzetben jelen pillanatban, hiszen az előrejelzések szerint elég változó lehet az időjárás hétvégén. Ezúttal is arra törekszünk, hogy mindkét autóval célba érjünk. Egyelőre úgy tűnik, hogy eső is lesz a hétvégén, szóval bármi megtörténhet. Mi a magunk részéről nem bánnánk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!