Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Dr. Helmut Marko reagált az Albont érő kritikákra

A Red Bull vezetősége kiáll versenyzőjük, Alexander Albon mellett, annak ellenére, hogy számos kritika éri őt az idei szezonban.

A Red Bull F1-es csapata híres arról, hogy amennyiben nem elégedett egy versenyző teljesítményével, úgy könyörtelenül megválik tőle: hasonlót tapasztalhatott tavaly Pierre Gasly is, akit ugyan nem menesztettek, ám visszaültették őt a Toro Rossóba, miután nem voltak elégedettek a Max Verstappen mellett nyújtott teljesítményével. 

Habár sokan kritizálják Albon teljesítményét, a csapatfőnök, Christian Horner is elégedett a thai pilótával, így védelmébe is vette őt

A mindig őszinte dr. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója is pozitívan nyilatkozott Albonról, és kiemelte, a thai pilótának több alkalommal volt balszerencséje a nagydíjhétvégéken. 

„Alexszel sok incidens történt: motorprobléma, ütközés, amit Hamilton okozott. Így hiányzik még számára az önbizalom” – nyilatkozta Marko a Skynak. 

„A sebessége megvan. Az első silverstone-i verseny harmadik etapjában a leggyorsabb időket autózta. De ahogy mondtuk: fiatal, tapasztalatlan és stabilitásra van szüksége.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!