Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Eladó a Super Aguri

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Eladó a Super Aguri

Azt követően, hogy kedden eldőlt, kiszáll a Super Aguri a Forma-1-ből, a csapat vezetése bejelentette, kedvező feltételek mellett eladó a japán alakulat.

Azt követően, hogy kedden eldőlt, kiszáll a Super Aguri a Forma-1-ből, a csapat vezetése bejelentette, kedvező feltételek mellett eladó a japán alakulat.

A csapat vezetője, Aguri Suzuki kedden jelentette be, hogy teljesen ellehetetlenedett csapata helyzete, így azonnali hatállyal kiszáll a motorsportok királykategóriájának is nevezett Forma-1-ből.

A kiscsapat vezetése bízik benne, hogy hamarosan eladásra kerülhet a japán alakulat, amely kecsegtető lehet azon cégek és befektetők számára, akik komolyan fontolgatják, hogy csapatot indítanak a Forma-1-ben.

“Ez egy különleges lehetőség arra, hogy valaki bekerüljön a motorsport elitkategóriájába, anélkül, hogy mindent a nulláról kellene kezdenie. Az új csapat komolyabb erőfeszítés nélkül el tudna indulni a 2009-es világbajnokságon” – állt a közleményben.

“Igazából minden a helyén van, az emberek, a technikai szakértelem, és az eszközök. Az új csapat egy nap alatt át tudná venni az irányítást.”

Eközben a Super Aguri szimpatizánsai tüntetést szerveztek a Honda aoyamai főhadiszállása előtt.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!