Élőben közvetítik a Forma-1-es téli teszteket - F1VILÁG.HU

Élőben közvetítik a Forma-1-es téli teszteket

HIRDETÉS
Élőben közvetítik majd az interneten a Forma-1-es előszezoni teszteket – mindezt Matt Roberts, a száguldó cirkusz egyik vezető marketingese árulta el rajongói kérdésre válaszolva.
MONTMELO, SPAIN - MARCH 01:  Pierre Gasly of Scuderia Toro Rosso and France during day four of F1 Winter Testing at Circuit de Catalunya on March 1, 2018 in Montmelo, Spain.  (Photo by Peter Fox/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-1UWUGFJSN2111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //, camera, onboard

Élőben közvetítik majd az interneten a Forma-1-es előszezoni teszteket – mindezt Matt Roberts, a száguldó cirkusz egyik vezető marketingese árulta el rajongói kérdésre válaszolva.

2013-ban az Egyesült Királyságban már volt példa arra, hogy a rajongók élőben követhették a tesztek eseményeit – akkor a Sky Sports F1 televízió tűzte műsorára a téli felkészülést, a nézettség azonban elmaradt a várakozásoktól.

Matt Roberts a minap rajongók kérdéseire válaszolt a Redditen, és elárulta azt is, a Forma-1 weboldalán 2019-ben is közvetítik majd a téli teszteket.

„Beszéltem a digitális platformmal foglalkozó kollégákkal, és az F1 TV közvetíteni fogja a téli teszteket a következő idényben” – mondta a szakember.

Azt egyelőre nem tudni, hogy F1 TV Pro vagy Access előfizetésre lesz-e a szükség, de várhatóan hamarosan hivatalos bejelentést is tesztnek ezzel kapcsolatban.

Az F1 TV alkalmazást egyébként idén indította útjára a Forma-1, a 2018-as szezonban pedig valamennyi szabadedzést, időmérő edzést és versenyt élőben nézhette számítógépén vagy okostelefonján az, aki előfizetett rá.

Arra nem sok esély van, hogy a téli teszteket TV-csatornák – például hazánkban az M4 Sport közvetíti majd –, Roberts elmondása szerint ugyanis nem igazán van érdeklődés a TV-társaságok részéről.

„Az oka annak, hogy a TV-ben nem lesznek közvetítések, hogy a TV-társaságok nem mutattak komoly érdeklődést, mivel más tartalmakkal nagyobb közönséget tudnak elérni.”

„Korábban a Sky megpróbálta, de alig nézték, szóval felhagytak a közvetítéssel.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!