Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Először vezethet F1-es autót Charles Pic

Először vezethet forma-1-es versenyautót a jövő heti fiatalok tesztjén a GP2-es sorozat idei negyedik helyezettje, Charles Pic.


Először vezethet forma-1-es versenyautót a jövő heti fiatalok tesztjén a GP2-es sorozat idei negyedik helyezettje, Charles Pic.

A 21 esztendős tehetség Robert Wickens és Adrian Quaife-Hobbs mellett a Virgin autóját vezetheti majd Abu Dhabiban.

„Szeretnék köszönetet mondani a Marussia Virgin Racingnek, amiért lehetőséget adtak arra, hogy először teszteljek forma-1-es autót” – mondta izgatottan Pic.

„Nagyon különleges pillanat lesz ez számomra, olyan, melyre egész pályafutásom alatt vártam. A Forma-1 a célom, szóval mindent beleadok majd, és alig várom már, hogy együtt dolgozzam a csapattal, és annyit tanuljak tőlük, amennyit csak tudok.”

Quaife-Hobbs kezdheti majd meg a munkát a Virginnél jövő kedden: a brit pilóta egyenesvonalú aerodinamikai teszteken már vezette a csapat autóját. Pic kedden délután váltja majd őt, majd szerdán egy teljes napot tölthet el az MVR-02-es konstrukció volánja mögött.

Robert Wickens csütörtökön ülhet majd autóba.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!