Ezt várja első F1-es szezonjától a Williams újonca - F1VILÁG.HU

Ezt várja első F1-es szezonjától a Williams újonca

HIRDETÉS
Kőkeményen készül első Forma-1-es szezonjára a Williams újonnan szerződtetett versenyzője, Logan Sargeant – az amerikai pilóta azt mondja, ha a legjobb tudása szerint teljesít majd, jó eredményeket érhet el a száguldó cirkuszban.
Logan Sargeant  (USA), Williams FW45
Monday 6th February 2023, Williams Racing Headquarters, Grove, England.

Sargeant a Williams akadémiájáról került ki, tavaly pedig a 4. helyen zárta a Forma-2-es bajnokságot, ahol versenyt is tudott nyerni. A 22 esztendős versenyző idén Alex Albon csapattársa lesz majd a Williamsnél, jelenleg pedig minden erejével azon van, hogy a lehető legjobban felkészüljön első Forma-1-es szezonjára. Az amerikai autóversenyző a csapat hétfői autóbemutatóján elárulta, egyelőre még fel sem fogta azt, hogy hamarosan bemutatkozhat az autósportok csúcsosztályában.

„Nyilván rendkívül izgatottan várom első Forma-1-es szezonomat, viszont jelenleg úgy érzem, hogy annyira benne vagyok a felkészülési folyamatban, és igyekszem annyira felkészült lenni, amennyire csak lehet, hogy még nem ülepedett le teljesen bennem ez a dolog” – fogalmazott Sargeant „Szerintem ez majd az első versenyhétvége csütörtöki napján fog megtörténni, amikor már történnek az események. De nagyon izgatott vagyok, és őszintén szólva rendkívül motivált, hogy felkészüljek egy nagyszerű szezonra.”

A Williams versenyzője természetesen mindent belead majd, elmondása szerint azonban nincsenek kifejezett elvárásai az eredményekkel kapcsolatban.

„Nem különösebben vannak várakozásaim az első idényemmel kapcsolatban, viszont én mindig magasra teszem a mércét önmagam számára. De, hogy őszinte legyek, egyszerűen csak élvezni szeretném, igyekszem annyira felkészülni, amennyire csak tudok, és a lehető legjobb eredményeket szállítani. Azt gondolom, ha a legjobb képességeimnek megfelelően teljesítek, akkor minden jól alakul majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!